Allt om swing med Dr Swing, del 5.

Nybörjarfrågor

Om du är ny inom swing så har du säkert många frågor som du vill ha svar på och det är mycket som du är nyfiken på. Så låt oss gå igenom några av dom vanligaste frågorna här.

Om jag inte är tillräckligt snygg?

Alla ser vi olika ut och tycker om olika. Dom flesta av oss är helt vanliga människor som har vardagliga utseenden och kroppar men allt har sin charm och tjusning och vi alla tänder på olika utseende och kroppar. Det finns en åt oss var som det brukar heta.

Kvinnor har det lättare än män att piffa till sig. Sexiga underkläder, smink, högklackat etc är attribut som framhäver kvinnan på ett fördelaktigt sätt. Sen ska man aldrig glömma glimten i ögat och ett leende kan göra underverk och för att inte tala om charm. Dessa saker har inte med utseende att göra men kan nog vara så attraktiva. 

 

Behöver jag se ut som en Pornstar?

Absolut inte. Swingers kommer i alla dess former. Stora bröst eller små bröst, välutrustad eller mindre välutrustad. Många swingers tycker att en bra teknik är viktigare än hur vissa kroppsdelar ser ut.

 

Vad händer om jag blir lämnad ensam?

På fester kommer du nog se par som går omkring tillsammans och träffar andra par. Men många par gillar att bjuda in en eller flera singelmän för umgänge med kvinnan i centrum. 

Vissa par delar på sig och dom träffar andra på var sitt håll. Det är även vanligt att kvinnan träffar någon singelman medan hennes man är passiv och ser på. Ja det finns alla möjligt varianter.

Så du som singel behöver inte känna dig ensam, häng vid baren så kommer någon förr eller senare göra dig sällskap.

Kommer andra vilja förföra min partner?

Ja, och kan du klandra dem;). Det är om sex det handlar om, inget om kärlek eller andra känslor. Det ingår i spelet när man knyter kontakter och för att se om tycke uppstår att ge varandra blickar, kanske lätt kroppsberöring för att se hur den andra reagerar, ge någon komplimang.

Besvaras dessa gå man vidare och blir dessa inte besvarade så är en gyllene regel att man accepterar detta och försöker vidare med andra som man finner intressanta.

Skulle du känna dig osäker på din partner att någon verkar vara för intressant för din partner så var ärlig om detta så ni kan lösa det. 

 

Hur kan jag få min partner att bli intresserad av swing?

Du ska aldrig propsa på din partner något som du är intresserad av som denne inte alls vill. Men du kan på ett fint sätt ta upp ämnet till diskussion och se vad din partner känner.
Det kanske är så att din partner har exakt samma tankar som dig men inte vågat fråga.

Du ska absolut inte tjata och få din partner att gå med på det. Fråga istället vad ni mer kan göra. Kanske börja med att bjuda in en extra singelman eller kvinna, en parträff utan partnerbyte eller att ni gå på en fest bara för att uppleva atmosfären och känna av stämningen och se om detta kan vara något för er. Börja försiktig och känner ni är trygga så gå vidare. 

 

Maskeradfester för att dölja ens identitet, finns dom?

Detta är maskeradswingersfester är mest något du ser på film, men det förekommer.

Inom swingersvärlden är alla noga med att vara diskreta, det som händer på festen stannar på festen. Detta är en oskriven regel. Alla som är där är där av samma anledning. Vissa är mer öppna än andra ang. sitt swingersliv medan andra är mycket diskreta pga av jobb eller annat.

Är swingers nyfomaner?

Nej, swingers är vanliga människor som gillar sex kanske lite mer än andra.

Och som inte har sex med allt och alla. Som om du skulle gilla att dansa och går ut på en nattklubb en kväll, inte dansar du med alla på nattklubben fast du gillar att dansa. Samma här som på en swingersfest, det är ögonkast och man bjuder upp någon som sedan kan tacka ja eller nej till att dansa.

 

Kan jag säga Nej?

Absolut ja, ett nej är ett nej och ska alltid respekteras. Det är en gyllene regel inom swinging. Den som inte kan acceptera ett nej kommer ganska snabbt få lämna. 

Är swingers skumma typer?

Skulle det dyka upp någon skum person som inte alls passar in och följer dom oskrivna eller skrivna regler som finns blir denna person snabbt varse om att hen inte är välkommen. Detta händer dock väldigt sällan. 

 

Är swingers livstilen perfekt?

Nej, men vad är perfekt här i livet.

Du som nybörjare kommer säkert göra små felsteg i början men alla har vi varit nya och lärt oss.

Ta det lugnt i början, luta dig tillbaka och iaktta andra och ser hur det går till.