Att gå på Swingersklubb

Att gå på en swingersklubb eller fetischklubb kanske verkar avlägset och udda för de flesta människor, men många är nog ändå ganska nyfikna på hur det skulle vara att testa på. Tröskeln för att våga eller kunna ta sig till klubbarna kan vara ganska hög av olika anledningar. Här diskuterar vi några av de vanliga farhågor och funderingar som kan dyka upp för förstagångsbesökaren, och ger några goda råd och tips.

Man vet inte vad som förväntas

Om man ska gå på fetischklubb eller swingersklubb kan det vara svårt att veta vad som förväntas av en. Eftersom det är en helt ny situation som man aldrig har varit i förut, så kan det vara svårt att veta hur man ska bete sig. Måste man iklä sig en särskild roll? Vilka ska man gå dit med och kommer det verkligen kännas bekvämt att dela de här upplevelserna tillsammans med dem? Något som är viktigt att komma ihåg är att allt som händer på klubben, precis som i vanliga livet, är frivilligt. Man kan när som helst lämna klubben, och säga nej i en situation som inte känns hundra procent rätt. Ju mer ärlig du kan vara mot dig själv, desto schysstare är du också mot dina medmänniskor. Att vara ärlig och uppriktig är en nödvändighet när man besöker såna här klubbar. Kom ihåg att de flesta människor är där för att ha roligt och inte för att visa upp sig själva eller sina prestationer, precis som på vilken klubb som helst.

Man vet inte vad man ska ha på sig

Många klubbar har särskilda klädkoder, vilket gör det enklare att välja lämpliga kläder. Men det kan ändå kännas obekvämt och kanske lite larvigt att iklä sig särskilda kläder. Ett tips är att gå in på en onlinesida som säljer sexiga kläder, till exempel vuxen.se och försöka hitta något som du tycker om. Om inget känns helt rätt, köp något ändå. Man måste börja nånstans, och det här är knappast något som du tränat på förr.

Man vet inte vilka man kommer att få träffa

Något som kan kännas nervöst är att man inte riktigt vet vilka man kommer att träffa på klubben. Tänk om jag träffar min chef eller tänk om alla är dubbelt så gamla som jag? En bra grundregel är att lägga alla sådana här kategoriseringar åt sidan. I grunden är vi alla människor, och många klubbar har särskilda regler som ska göra det lättare för människor att känna sig bekväma. Till exempel så är det ofta fotografiförbud, och man får inte heller berätta för andra vad som har hänt inne på klubben eller vilka som varit där. Känner du dig jätteblyg, kanske du kan fundera på att ha på dig någon form av mask, till exempel en klassisk maskeradmask som du kan maskera dig med genom att täcka över halva ansiktet när det behövs.