De 10 reglerna för swinging

Vad ska du veta om att svänga innan du försöker svinga med din partner? Här är de tio viktigaste reglerna som varje swingerpar borde veta och följa för att du ska ha det bra med att byta partner.

Som alla andra mänskliga aktiviteter har svängning också sina fördelar och nackdelar. Några grundläggande grundläggande principer kan göra swinging roligt och felfri varje gång.

En går, båda går

Kom som ett par och lämna som en. Det är inte att föredra om man går medan den andra ligger bakom. Alltid gå hand i hand utan att lämna din partner bakom. Swinging är säkrare och lättare om båda parter är bekväma hänger i det. Det är ett lagspel. Inte en soloaffär.

Punctuality

Ankommer till rätt tid gäller också här. Att slå upp sent på en fest är en avstängning. När du är inne skulle natten vara i full gång. Du skulle bara sluta göra människor som redan är i akten känna sig besvärliga. Du kommer inte veta var du ska passa in. Informera värden i förväg om du kommer att vara sen. Eller du får inte bli inbjuden igen.

Courtesy

Swingers livsstil är inte en bit tårta. Ibland är det komplicerat och komplicerat med många osäkerheter och osäkerheter. Courtesy är nyckeln till att lätta på. Behandla människor som du vill att de ska bete sig mot dig. Var förnuftig, omtänksam och förstå.

RSVP till inbjudningar

Även om du inte vill delta, svara på alla inbjudningar. Det är väldigt irriterande för en värd om de inte vet hur många människor som ska dyka upp. Svara via telefon eller e-post och uttryck din tacksamhet för inbjudan.

Gåva till värden

Gå inte till en tomhändig fest. Fråga värden om vad du kan få för dem. Få något racy eller enkelt för värdarna varje gång du går på en swingers party. Se, det är precis som en vanlig fest, eller hur?

The Right Attire

Använd kläder som är praktiska och kommer att vara behagliga för dig när natten går vidare. Att bära en mantel eller en negligee är en bra idé. Ta bara så mycket pengar som du behöver. Håll din bling, smycken och andra värdesaker till det lägsta minimumet. Att förlora dem kommer att vara huvudvärk mot dig och en skam för värdarna.

Hälsa och hygien

Muntlig hygien är en grundläggande nödvändighet för alla. Dålig andedräkt eller kroppsluk är en stor avstängning för dina potentiella partners. Dusch och brudgummen väl innan du lämnar för festen. Bra Köln, parfym eller kroppssprutor ger dig kanten i miljön. Det bästa sättet att njuta av festen är att fräscha upp när du når dit.

Njut av dig själv

Hela ideen är att ha det roligt och njuta av din tid där, så delta i aktiviteter som gör att du känner dig bekväm. Låt inte någon pressa dig att göra något du inte gillar. Detta kan vara den viktigaste. Närma varje aktivitet med öppet sinne och positiv attityd. Utför dina fantasier och njut av dig själv.

Rätten att säga "NEJ"

Detta är den grundläggande etiketten i svängning, rätten att säga nej. Det är enkelt och okomplicerat och artigt att säga nej, tack. Förklaringar och alibis är inte nödvändiga eftersom dessa kan ge gener och skada dig. Du borde inte vara rädd för att avböja en inbjudan. Det är det enda sättet att undvika att göra något du kanske ångrar efteråt. Och det kan bara skapa mer illa känslor och förlägenhet.

Vänlighet

Var en vän till alla, även om du inte vill förlänga natten eller inte har intresse av att bli fysisk med någon. Du kan få en känsla genom att vara trevlig med de andra i samhället. De kan sätta dig över till personer som du kanske är intresserade av.

Swinging kan vara lika uppfriskande, spännande och uppföljande som du någonsin kan tänka dig. Det öppnar ett fönster för att utforska dina favoritfantasier i säkert läge. Du och din partner kan träna privat, men ändå kan du njuta av ett annat par eller få en gruppsvängning på bara en kväll.

Att möta nya intressanta människor och göra djärva vänner är potentiella bieffekter av svängning. Swinging har också den gemensamma positiva effekten att förbättra ditt förhållande och personliga liv i stor utsträckning. Den positiva känslan om dig själv, din kompis och ditt förhållande är den viktigaste faktorn medan du svänger.

Do's and Don'ts of Swinging