Fördomar om swingersklubbar

Det finns många fördomar om swingersklubbar och vissa av goda skäl. 

Det är stor skillnad mellan bra och dåliga swingersklubbar så det gäller bara att välja rätt swingersklubb för dig.

  1. Fördom: Det är bara äldre singelmän på swingersklubbar

Män av alla åldrar besöker swingersklubbar och givetvis även äldre men vissa klubbar har åldersgräns. Många swingersklubbar har även olika teman olika dagar, tex vissa dagar är singelmän inte välkomna.

Vissa swingersklubbar har även speciella kvällar för endast unga swingers eller endast för par.

Dom flesta klubbarna har bra koll på sina besökare och skulle någon bryta mot swingersklubbens regler så blir dom snabbt inte välkomna till klubben längre.

 

2. Fördom: Många konstiga typer på swingersklubbar och sunkig miljö

Vana swingersbesökare sätter värde på att swingersklubben håller hög standard på lokalerna och dess besökare. Swingersklubb med dålig standard får ganska snart dåligt rykte bland swingers.

En lyxig miljö ingår i konceptet swingerslivsstilen och varje besök på en swingersklubb ska andas lyx och flärd och en flykt från den gråa vardagen.

En bra swingersklubb har på sin hemsida information om dresskoden, olika event, klubbens regler och bilder på klubben.

Många swingersklubbar har även ett medlemsforum där klubbens medlemmar och besökare kan tex skriva om hur deras besök på klubben har varit.

3. Fördom: Du som kvinna blir påhoppad av alla män

Inom swingersvärlden och på alla swingersklubbar finns det regler på hur man uppför sig i swingersmiljö. En stor vikt lägges på samspelat mellan besökarna. Man frågar först, får medgivande innan man gör något, visar respekt, ett nej är alltid ett nej etc.

Alkoholdrickandet på en swingersklubb är också klart mindre än på andra vanliga nattklubbar och nykterheten borgar för en bättre och säkrare miljö, framförallt för kvinnorna.

4. Man riskerar sitt rykte

Diskretion på swingersklubbar är en självklarhet.

Det som händer på swingersklubben stannar på swingersklubben.

Många är nervösa för att träffa folk som dom känner och inte vill träffa i swingerssammanhang. Men tänk då på att dem du träffar är där av samma anledning som dig.

Det finns swingers som är helt öppna med att dom är swingers för sin omgivning medan andra vill hålla deras swingersliv hemligt pga jobb eller familjeskäl. Detta ska alltid respekteras och återigen, det som händer på swingersklubben stannar på swingersklubben.

 

5. Fördom: Par som är swingers är inte kära i varandra

Detta är något som många icke-swingers tror om par som är swingers och att dessa har problem i sina förhållande vilket dom försöker lösa med att besöka swingersklubbar.

Men för swingers är det en klar skillnad mellan kärlek och sex. Man kan ha sex med andra och vara kär i sin partner. Många icke-swingers har en stark längtan till att ha sex med andra och många är otrogna mot sin partner. Medan swingers ofta har mer förtroende för sin partner och är mer öppen med vad dom har för fantasier och vill uppleva. Detta leder i sin tur till mindre otrohet bland swingers än hos icke-swingers.