Hotwife- Livsstilen för dig?

Du kanske har hört talas om begreppet hotwife men vet inte riktigt vad det betyder.

Så låt oss förklara lite mer om vad en hotwife är för något.

En hotwife är en kvinna som har sexuella förbindelser med sin partners medgivande.

Partnern kan vara med som passiv deltagare eller vara hemma medan hans partner/hotwife är ute på träffar med andra män. Är mannen i paret inte med så kan träffarna filmas eller fotograferas för att senare kunna visas upp för mannen.

Mannen kan vara den som är pådrivande och finner andra sexpartners för sin hotwife eller så är det kvinnan själv som tar kontakt med andra män och planerar träffarna.

I ett hotwife förhållande är det viktigt med ömsesidigt förtroende, kommunikation och förtroende för varandra. 

Hotwife livsstilen är absolut inte för alla men för många är det ett spännande sätt att krydda sitt sexliv och fördjupa relationen.

Hotwife symbol är en symbol som bäres av kvinnan för att ge mer eller mindre tydliga signaler att hon är öppen för träffar med andra män. Den mest kända symbolen är vristlänk eller också kallas för hotwife anklet. Det kan vara en ren vristkedja men också med någon typ av symbol som tex The Swing.

Mannen i paret kan vara en sk cuckold som innebär att mannen i paret på olika sätt förödmjukas. Detta kan vara både verbalt, psykiskt eller fysiskt. Dock är det med mannen medgivande och att han själv tänder på detta upplägg. Oftast går det ut på att mannen som kvinnan träffar är en bättre och mer välutrustad man/älskare än vad hennes partner är vilket då den förödmjukade finner upphetsande.

Om mannen inte är cuckold så kallas han för stag och kvinnan för vixen. Så stag och vixen utgör ett par som utöver hotwife livsstilen.

Mycket av spänningen med hotwife livsstilen är planeringen och spänningen innan en träff. Många träffar andra män via olika sidor på nätet och andra går ut tillsammans på något ställe där kvinnan raggar upp någon annan man. 

I podden Alla våra ligg kan ni i avsnittt 259 träffa Liw som är en svensk hotwife.

 https://radioplay.se/podcast/alla-vara-ligg/id-2052356/

https://www.symbolsofswingers.com/products/vristlank-for-hotwife

https://www.symbolsofswingers.com/products/hotwife-vristlank-med-the-swing