Hur träffar man andra Swingers?

Om du är swingers, singel eller par, så vill du/ni såklart träffa andra swingers.

Men den stora frågan är då hur man kommer i kontakt med andra Swingers?

Ett säkert sätt är helt enkelt att besöka någon swingersklubb. Dock är utbudet av swingersklubbar i Sverige ganska begränsat men här är några:

Club Adam & Eva, Norrköping.

Katlagrottan, Eskilstuna.

Paradise Swingers, Eskilstuna.

Par i Hjärter, Stockholm.

Blue Vision, Stockholm.

Club Amante, Mölndal.

Wanda Swingers, Göteborg.

Södra Swingers, Örkeljunga.

The Mansion, Örebro.

Sjunde Himmelen, Malmö.

X-Secret, Hasslarp.

För dom som bor i Malmö eller i Skånetrakten så är Köpenhamn och Danmark ett populärt ställe att åka till med ett betydligt större utbud av swingersklubbar än i Sverige.

I Köpenhamn finns det Cityswingers och Cityswingers 2 som är populära swingersklubbar som många svenska Swingers besöker. Och även Swingland strax utanför Köpenhamn.

Vill man köra lite längre så finns det Tucan Club på Jylland som av många anses vara Danmark finaste swingersklubb.

Om man inte har nära till någon klubb eller inte känner för att besöka någon swingersklubb utan hålla en lägre profil så är olika forum på nätet ett bra alternativ.

Bodycontact är Sveriges största kontaktsajt för sexuella träffar där många swingers har profiler och söker andra swingers eller privata swingersfester.

Hemligg är en lekfull och diskret mötesplats för vanligt folk med intresse för sex.

I Danmark är det Scor.dk som är forumet som gäller för danska swingers men även många svenska swingers har profiler på Scor.

Internationellt så är det SDC som är den stora internationella träffpunkten för swingers livsstilen. Här har swingers från hela världen profiler och det finns massor med olika grupper, fester, resmål för swingers. Vi på Symbols of Swingers har två grupper på SDC. Swingers Symbols och The Swing.

Man kan även träffa andra swinger genom att åka till någon swingers resort. Cap d´Agde och Cran Canaria är dom två populäraste resemålen för Swingers.

Sist men inte minst så har vi alla mer eller mindre kända swingerssymboler. The Swing, Rosa Flamingo och upp och nervänd Ananas är dom tre mest kända swingers symbolerna. Så vill du att andra swingers ska komma i kontakt med dig så varför inte bära någon swingers symbol och se om någon annan swingers nappar.

Så är du nyfiken på swingers livsstilen och vill träffa likasinnade så är det bara till att sätta igång.