Nybörjarguide för swingers

En nybörjarguide för dig som funderar på att bli Swinger

Att ha sex med andra människor kan vara riktigt sexigt – om ni är helt överens båda två

Att leva som swinger och hela swingerlivsstilen är inget nytt alls.
Konceptet swingers och swinging har funnits i många många år. Den stora skillnaden är att man har börjat tala mer öppet om det.

Om du och din partner är intresserade av att utforska er lite mer äventyrliga sida så söker ni säkert ett sätt att börja denna resan. i denna artikeln ska jag försöka hjälpa er att ta första steget in i den mystiska swingersvärlden.

Så – hur ska man då bete sig om man är ett nytt swingerspar i swingers livsstilen?

Här är 7 saker ni måste diskutera och göra innan ni börjar swinga.

1. Fundera över varför ni vill börja swinga
Det absolut första steget är att öppna upp dig och berätta om alla dina kinky tankar för din partner. När man som par bestämmer sig för att ge sig in i den här livsstilen så är det väldigt viktigt att båda parter helt öppet diskuterar kring känslorna för varandra och vad man hoppas få ut av att bli swinger.det kan finnas många anledningar till att ge sig in i swingerslivet. Ni kanske båda vill uppleva sex med en eller flera nya partners eller kanske vill Ni helt enkelt krydda sexlivet med nya äventyr och då  kan sex i samma rum som andra vara ett spännande momentMen om ni försöker reparera ett knackigt förhållande kommer ni nästan garanterat att bli besvikna. Swingerslivet är för par som är trygga i varandra och som har ett stabilt förhållande att bygga på.

FÖR PAR

2. Hur vill ni testa swinging?
Det finns många sätt att testa swingerslivet. Det enklaste är att registrera sig på en sida i stil med Bodycontact.com (eller liknande) och söka efter privata swingerfester. Känner ni att ni har råd så kan ni hoppa direkt till lyxiga kryssningar som riktar sig till swingers. Valet är helt ert, det beror mycket på era kinks, er budget och vilken nivå ni vill lägga äventyret på.

3. Sätt upp tydliga regler
Är du nykomling i denna världen så ör det väldigt viktigt att sätta upp tydliga regler tillsammans innan man slänger sig in i det hela. till exempel, om ni ska gå på ett swingersparty och en av er vill gå hem tidigt, är det då  okej att den andre stannar kvar?
Andra regler kan vara saker som att “vi håller oss alltid till varandra och njuter av att andra ser på”, “vi har sex med andra, men bara i samma rum”, “sex är okej, men kyssar är för intimt så vi kysser bara varandra”
Det finns mängder av varianter här och därför är det extremt viktigt att ni pratar igenom allt innan ni ger er in i den underbara swingersvärlden.

4. Bygg upp ett starkt självförtroende
Om ni verkligen vill detta båda två så är det viktigt att arbeta med självkänslan & självförtroendet. Swingersvärlden skiljer sig inte mycket ifrån den vanliga världen. Människor känner av vem som är spännande, har självförtroende och härlig utstrålning.
många swingerpar använder alias eller “artistnamn” när de swingar och det är helt okej!

UNDERKLÄDER

5. Överväg att träffa swingers online först.
Innan ni ger er in i swingerslivet så kan det vara bra att utforska omd et är något för er genom att prata med likasinnade online, utan krav på träff (om ni inte verkligen vill såklart). Nätet är fullt av dejtingsidor för swingers och det är enkelt att hitta likasinnade. En light variant av swinging helt enkelt. Skype kan vara ett väldigt upphetsande medium om man inte är beredd att ta den där fysiska kontakten direkt.

6. Planera att mötas upp
När ni väl hittat det där paret/ tjejen/ killen som ni känner att ni vill gå vidare med så bestäm träff, gärna på ett offentligt ställe typ en bar/ restaurang eller café. Första gången ni ses kan det vara bra att ha en så kallad “kemiträff” dvs. man är tydlig med att det inte kommer att bli sex utan ni ses bara för att lära kännas och se om det finns ett ömsesidigt intresse att gå vidare. Självklart kan det bli så att ni går vidare redan påd enna första kemiträff, men det är i så fall bara en bonus.

7. Leta upp en spännande swingersklubb
Det finns ett flertal swingersklubbar i Skandinavien, leta online och välj ut en som ni tycker känns spännande. Detta kan vara ett perfekt tillfälle för er att ta en helg tillsammans med hotell, spa och swingerklubb. Bara fokusera på varandra och på att njuta.
innan ni går till klubben så var noga med att kolla vad som gäller om man är där första gången. De flesta klubbar vill att man kommer lite tidigare och får en påklädd rundtur av lokalen. Personalen är oftast väldigt proffsig, trevlig och får er att känna er som hemma i dessa spännande miljöer. Ni får då även reda på vilka regler som gäller påd en aktuella klubben. Gemensamt för alla klubbar och för hela swingersvälrden är alltid att “nej är nej”. Ingen ska ställa upp på något de inte vill ställa upp på.

Att ge sig in i swingersvälrden är inte speciellt svårt, men kommunikation är nyckeln här, bestäm er för en tydlig handlingsplan och tydliga regler och följ dessa till punkt och pricka. När ni väl märker att ert förhållande inte påverkas negativt av detta så kan ni alltid omförhandla reglerna och sätta upp nya mål tillsammans.

För att ha ett framgångsrikt förhållande som swinger så är det väldigt viktigt att ni diskuterar era lustar, kinks, fantasier helt öppet och fördomsfullt. När ni väl har kommit hit så  kommer ni att upptäcka att denna världen erbjuder så mycket. öppensinnande mäniskor som är fördomsfria, trevliga och som säkerligen kommer att bli vänner för livet.

Kom ihåg att detta ska vara ett skoj äventyr för er tillsammans.