Swingers upplever ofta att sexlivet blir bättre

Bättre sexliv även i parrelationen.

Swinging är en livsstil som innebär att man deltar i sexuella aktiviteter med mer än bara en partner. Det kan vissa gånger även kallas partnerbyte eftersom det inte är ovanligt att par som är i fasta förhållanden möts och helt enkelt byter partners med varandra. Det är också vanligt att deltagarna på ett swingersparty även kan ha en bisexuell läggning som de kan experimentera med under ordnade och diskreta former. Som swingers kan man leva ut sådant som man kanske inte känner för eller får möjlighet till i sin fasta relation.

Det är sällan allt stämmer till 100% i en relation

När man träffar en person som man vill leva tillsammans med så är ofta sex en väldigt viktig del i förhållandet. Det är dessvärre inte ovanligt att man har olika uppfattning om hur man vill ha det samt vad man finner njutningsfullt.

Genom att föreslå olika saker och ha en öppen kommunikation med sin partner så kan man testa sig fram för att hitta något som fungerar för båda. Vissa gånger finns det dock saker som den ena personen inte vill gör

a och det är otroligt viktigt att respektera.

Swingerspartyn kan öppna dörrar till njutning

Tycker man om olika saker i sängen så kan det vara värt att testa på swinging, det gör att man kan leva ut sina sexuella fantasier med någon som uppskattar och njuter av det lika mycket som man själv gör. Människor som lever som swingers upplever i regel att det även förbättrar sexet i parrelationen och det kan ofta skilja sig mellan att ha sex med sin fasta partner och någon annan. När man har sex med sin livspartner så är det ofta mycket känslor, något som de flesta kan lyckas stänga av när de är med andra.