Swingersklubb eller privata swingersfester

Många swingers besöker både swingersklubbar och privata swingersfester.

Vissa föredrar swingersklubbar och andra föredrar privata swingersfester.

Även om det finns många likheter så finns det även många skillnader mellan swingersklubbar och privata swingersfester.

En del swingers tycker att privata swingersfester är mer intima där sex inte är det enda som är i fokus utan umgänget med andra swingers är en del av upplevelsen.

Föredrar man swingersklubbar är det dock viktigt att välja rätt klubb och att det är en swingersklubb som passar just er.

Att komma till en swingersklubb kan vara nervöst och pirrigt då man inte vet vilka andra som kommer. Kanske det visar sig att det är många intressanta och attraktiva swingers som kommer eller kanske det inte kommer någon av intresse och man väljer att umgås med sin partner under kvällen.

På privata swingersfester så har man oftast bättre koll på vilka dom andra deltagarna är. Stämningen blir mer intim än på en swingersklubb. Festerna kan vara allt från några få deltagare till några tiotal deltagare och kan vara hemma hos någon eller någon lokal man har ordnat.

Många swingers lär känna varandra och umgås även privat och man bjuder in varandra till olika swingersfester. Det är en värld där många känner varandra och många har gemensamma swingersvänner.

Vissa kan vara vana swingers medan andra nybörjare. Oavsett om du är på en swingersklubb eller privat swingersfest så kan du som ny swingers räkna med att alla andra swingers visar förståelse och själva har varit nya swingers en gång i tiden.

Det är helt ok som ny swingers att börja passivt och bara vara med och se på och bara ha sex med sin egna partner för att sedan blir mer van och våga mer vid nästa klubbesök eller fest.

På privata swingersfester brukar man oftast börja med att mingla och lära känna varandra som på en vanlig icke-swingersfest. Skillnaden är att det oftast är en mer förväntansfull stämning på en swingersfest då deltagarna vet vad som skola komma.

En tjusning med swingersfester är pirret innan man börjar swinga. Spana in dom andra deltagarna, se vilka man är intresserad av, flörta och ge blickar till varandra och bygga upp en härlig stämning.

Oftast är det en majoritet av par på privata swingersfester men även singelmän och singelkvinnor. Många swingerskvinnor är intresserade av andra kvinnor medan andra swingerskvinnor är intresserade av singelmän och då kan det vara bra att bjuda in extra swingersmän till festen.

När sedan den sociala fasen är över blir det en övergång till den mer sexiga delen av festen. Ibland kan det vara lite nervöst vem och hur man ska börja och då kan en lek vara en bra isbrytare. Eller att man kommit överens innan att någon ska ta första steget och börja så hänger dom andra deltagarna på.

Finns det möjlighet till bad eller bastu så är detta en bra övergång från att vara påklädd till att klä av sig för att bada eller bastu. Och sen när kläderna väl är av så är steget inte långt till nästa steg.

Innan man anmäler sig till en swingersfest så kan det vara bra att veta vilka och hur många som är inbjudna. Vilka profiler deltagarna har på olika kontaktsidor där man sedan kan kolla in varandras profiler och lära känna varandra och skriva till varandra. Eller varför inte en chattgrupp där deltagarna kan chatta med varandra innan festen.

Det är även bra att veta innan om man ska ta med egen dryck och mat, badhandukar, kondomer etc. Eller om festen har något speciellt tema som att alla ska ha någon typ av mask på sig.

Även om det går att övernatta eller om det finns något bra hotell i närheten är bra att veta.

När deltagarna minglat en stund är det inte helt fel att deltagarna berättar lite mer av vad dom har för erfarenheter och deras önskemål för kvällen. 

Oavsett du besöker en privat swingersfest eller en swingersklubb så får du oftast en härligt minne för livet och lärt känna andra swingers som du kan hålla kontakten med mellan festerna och klubbesöken. Detta kan leda till parträffar hos varandra eller att par bjuder hem en extra man eller kvinna.