Swingersregler

Par som aldrig har upplevt att swinga kan tycka att det är en utmanande sak. Många har också tror att det ger både män och kvinnan intrycket att de lämnar sin partner med någon annan, vilket är ansvarslöst. Huvudsaken i detta består av par som agerar oförstående. Egentligen finns det saker som kan förebygga ett sådant oönskat läge. Därför, för att inte stöta på dessa situationer och för att upprätthålla en sund relation och sexliv, rekommenderas det starkt att par bestämmer några regler för sig själva för varje individ personligen och alltid följer dem.

Varför ska ni ha regler för?

Det finns flera anledningar till att prata om regler för swingerspar. DE flesta par vill undvika att skada sin relation med sin partner på grund av ett sexäventyr. Av denna anledning kommunicerar partner i relationen till varandra alla situationer som kan göra dem obekväma. Sedan listar de vanligtvis de saker de inte vill att deras partner ska göra i sina swingershandlingar. På det sättet undviker båda parter risken att skada relationen efter swingerupplevelsen genom att fastställa regler.

Vanliga swingerregler

I det här avsnittet kommer vi att prata om några vanliga swingerregler för att ge dig en idé och eventuellt för att använda några av dessa regler i ditt förhållande.

* Använd kodord. Upplevelsen kan vara överväldigande och obekväm för dig eller din partner, särskilt om du är ny på livsstilen. Därför är det viktigt att välja några kodord som kan betyda obehag, njutning, smärta eller andra situationer. Genom att göra detta kan partner enkelt informera varandra om vad de känner för tillfället.

* Förminska inte din partner. Detta är en av de vanligaste reglerna för swingerspar. Förminska aldrig din partner inför andra personer, särskilt om det handlar om hur bra eller dåligt de är i sängen. Undvik dessutom att fråga om den andra personens partner. En annan sak, din partner behöver inte ta en för laget. Om både du och din partner inte tycker om den andra parten, insistera inte på att swinga med dem. Swingerslivstil handlar om rättvisa.

* Drick inte för mycket. I swingerpartier är denna regel mycket betydelsefull. Att dricka för mycket är aldrig en bra idé. Det finns många negativa konsekvenser av att dricka för mycket. Du kan göra situationen obehaglig för din partner genom att bryta mot de regler som ni båda har fastställt tidigare. Dessutom kan du göra den andra parten obekväm genom att tappa kontrollen och agera på ett sätt som de inte vill. Så drick inte mycket alkohol.

Att bryta mot swingersregler

Vi redan nämnde om att bryta mot swingerreglerna i föregående avsnitt så låt oss prata om ämnet lite mer. Som vi redan har diskuterat sätter par dessa regler för att skydda sitt förhållande från potentiell skada. Och många av dessa regler handlar om känsliga ämnen. Därför, genom att bryta mot dessa regler, äventyrar individen sin relation. Vad ska du göra om din partner bryter mot swingerreglerna? Det första du ska leta efter är en tydlig argumentation och kommunikation om ämnet. Fråga om potentiella orsaker och förklaringar till deras handlingar. Prata ut saker om du kan för att hålla ihop ditt förhållande. Om inte, har du valet. Lika mycket som det är viktigt att ha swingersregler för par, är det lika riskabelt att bryta mot dem.