Vad betyder en Ananas på en kryssning

På en kryssning, och ibland även på land, så är en ananas en hemlig och diskret symbol för swingers. Om du ser en ananas på dörren till en hytt så betyder det att dom inne i hytten är öppna för att träffa andra för vuxenlekar.

Ananas är en hemlig symbol bland swingers för att lättare komma i kontakt med varandra.   

Om du ser någon bära på en uppochnervänd ananas, tex en pin, så betyder det att dom aktivt söker efter någon likasinnad. En uppochnervänd ananas på någons tomt kan ses som en inbjudan till en swingersfest innanför dörren.

Vissa par resor på särskilda swingers kryssningar som tex Desire Resorts & Cruises.

Men även vanliga kryssningar lockar till sig swingers och väl där söker sig dessa swingers likasinnade för äventyr på havet.

På en vanligt kryssning lär du inte märka av vilka som är swingers. Det är inte så att dom öppet skyltar med detta och frågar andra om dom vill följa med till deras hytt för sex.

Men likväl som swingers på land använder hemliga tecken som bära en svart ring, vristlänk, pampasgräs i trädgården eller någon rosa flamingo, så är det hemliga tecknet för swingers på en kryssning en ananas.

Att sätta en ananas på dörren till hytten, tex ananas magnet, sänder signal till andra swingers att här finns det swingers som söker lekkamrater under kryssningen. 

Är ananasen uppochnervänd så betyder det att dom på insidan aktivt söker just nu för vuxenlekar.

Ett problem dock på kryssningsfartyg är att man nästan bara ser hyttdörrarna i samma korridor som man själv bor. Så swingers boende i andra korridorer kan vara svåra att finna.

Ett annat problem är att du inte vet vad som döljer sig bakom dörren. Kanske det blir pinsamt om man knackar på och inte finner dom i hytten attraktiva.

Men i dessa tider med sociala medier och kontaktsidor så söker många swingers andra likasinnade på nätet innan dom åker på kryssningen. Ett bra sätt att knyta kontakter och lära känna varandra innan själva kryssningen.

Andra sätt att visa att man är swingers genom att bära en ananassymbol är tex örhänge i form av ananas eller något klädesplagg med ananas, tex snygga strumpor.

Eller varför inte en ananasdrink i baren.

Nu innebär det inte att alla som har någon typ av ananas på sig eller dricker en ananasdrink att dom är swingers, långt ifrån. Men om du själv har någon ananassymbol och dessutom utbyter lite hemlighetsfulla blickar så kanske....

Men om något skriver på sociala medier eller i någon grupp "vem vill träffas på kryssningen 🍍🍍🍍" så kan man starkt misstänka att den som skrev söker något mer en ressällskap.

Ananas betyder i vanligt fall välkomnande och gästvänlighet men har även blivit allt mer en symbol inom swingersvärlden och ett sätt att finna likasinnade.

 

En uppochnervänd ananas tex i din shoppingvagn när du handlar betyder att du söker andra swingers. Så testa det nästa gång du handlar och sen om du har tur.