Varför är swingers kulturen så populär?

Allt eftersom fler par träder fram och berättar om fördelarna med swingers livsstilen så minskar allmänhetens negativa syn på swingers som något avvikande.

Swingers livsstilens utbredning på internet har också bidragit till en mer positiv syn på swingers.

Här är några fördelar med att vara swingers:

Det är ingen hemlighet att sexlivet kan bli tråkigt och slentriant allt eftersom åren går. Då kan swingersfester eller besök på någon swingersklubb råda bot på detta. Fakta är att antalet skilsmässor är lägre bland swingerspar än bland icke swingers. Och swingers är mer nöjda med deras relation än vad icke swingers är.

Swingerspar känner också större förtroende för sin partner och relationen stärks att att swinga tillsammans.

                                                                                          

Att våga kliva utanför boxen och prova på nya och spännande saker kan få relationen till din partner till nya nivåer. Sharing is caring är ett välkänt motto i swingerskretsar.

Så har ni inte provat på att swinga så ta chansen och stärk ert förhållande och krydda ert sexliv.

Även om det kan kännas nervöst första gången att besöka en swingersklubb eller privat swingersfest så tänk på att det har varit en första gång för alla och även erfarna swingers känner nervositeten och pirret inför ett klubbesök eller fest. Dare to share är ett annat välkänt motto bland swingers och varför inte våga ta steget och upptäck en ny värld.

Har man väl en gång fått smak på swingers livsstilen är det svårt att gå tillbaka till den ”vanliga” tråkiga icke swingers livsstilen.