Byte och Retur

Strikt ingen retur eller byte om det inte finns defekter i produkten / produkterna och uppmärksamheten bör informeras till oss inte längre än 30 dagar. Detta gäller ej ringar & klädesplagg där man kan få byta varan om storleken ej passar. Ingen retur för varor som säljs.

Alla återbetalningar avseende leveranstider inom vår leveranspolicy eller om du beställde fel produkt kommer att avvisas.

När varan har returnerats till oss förbehåller S.O.S rätten att tillåta byte/retur eller inte. Varje begäran om utbyte eller återbetalning efter 14 dagars leverans kommer inte att underhållas.

För att vara berättigad till retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du fick den, tillsammans med dess ursprungliga taggar. Det måste också finnas i originalförpackningen.

Om det finns en defekt på varan, kommer S.O.S att skicka ut en ny produkt på vår kostnad.

För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller köpbevis.

Det finns vissa situationer där inga returer beviljas (om tillämpligt). Varje artikel som inte är i originalskick, skadad eller saknar delar kan returneras efter att bevis har skickats till oss.

 När din retur är mottagen och inspekterad skickar vi dig ett e -postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din retur. Om du godkänns kommer din retur att behandlas inom ett visst antal dagar.