Svenskt swinger-par svarar

Partnerbyte och swinging har blivit allt mer populärt i Sverige. Det finns i dag allt från privata sammankomster till offentliga klubbar, där man som par eller singel kan prova på att vara med andra partners.

Och för dig som inte vet vad swinging är för något, så är det en livsstil som innebär deltagande i sexuella aktiviteter där fler än en partner är inblandade. Ofta handlar det också om partnerbyte.

Swinging är heller inte begränsat till partners av motsatt kön, utan det finns utrymme för särskilt kvinnor att leva ut en bisexualitet. För män är det generellt sett inte lika vanligt, även om det också sker.

Ett svenskt par väljer nu att svara på nyfikna människors frågor angående swinging, och svaren är kanske inte vad man hade förväntat sig! Om man nu ens hade förväntat sig något, vill säga. Alla frågor och svar finner du nedanför!

Vilket tycker ni är trevligast – privata fester eller att gå på klubb, och i så fall; har ni någon favoritklubb? Vilka regler har ni när ni träffar andra?

Svaret:
”För vår del har både klubbar och privata fester sina fördelar. Klubbar är bra för att träffa folk och kanske lite spontans*x med nya bekanta. Privata fester har fördelen att man oftast känner varandra och är mer på samma nivå. På klubbar är det rätt många par som ”bara” har s*x med varandra och blir upphetsade av miljön. Så började det för oss också så det är inget fel i det, men på våra privata fester är det bara par som har partnerbyten, grupps*x och liknande. Är kul vilket som men privata fester blir ofta mer kinky med a*als*x, sp*rmakladd, DP och annat som gubben och jag går igång på. Privata fester hemma eller på hotell är trevligt. Blir en mer intim känsla om det är en bra sammansättning. Klubb kan vara bra det med, där finns ju ofta lite utrustning. Dock är folk generellt mer reserverade där. Regler är inget a*als*x med andra om vi inte kommer överens om det där och då.”

Träffar ni bara par eller bjuder ni in lite singlar också till privata träffar eller kanske rent av singlar till trekanter?

Svaret:
”För vår del tycker vi bäst om träffar med lite singlar också och gärna med ett litet överskott av singelkillar. Träffar också lite singelkillar privat för trekanter och mindre GB med max fyra killar extra. Testade en gång med tio killar på en temakväll på Amante. Jag tyckte det var härligt att se frun så ompysslad men inget hon vill göra om. Helt enkelt inte hennes grej då hon tyckte att det blev lite opersonligt.”

Har du något trevligt eller häftigt minne du vill dela med dig av?

Svaret:
”Vi går alltid tillsammans på träffar, däremot har vi varit som mest i varsin hytt på en swingerskryssning (partnerbyte). På privata fester kan det hända att vi hamnar i olika rum. Här är mannen straight och kvinnan bi. Det hände för några veckor sedan att kvinnan sög en annan man och man i sällskapet hjälpte till att suga. Inget vi tänder på men inte heller blir vi störda av det.”

Hur gör ni med foto och film? På klubbar är det förbjudet men på privata träffar så tycker min gubbe att det är skoj att fotografera och filma lite om alla går med på det.

Svaret:
”När vi har hemmafest så kan kameran åka fram men då talar vi såklart om det och de som inte vill ses vänder bort huvudet eller att ansikten inte kommer på bild.”

Vad spännande det låter! Är nyfiken och intresserad , hur går man tillväga? Är ett gift par bor i Uppsalatrakten.

Svaret:
”Prata, prata, prata med varandra om vad ni vill och inte vill. Första gången kan det vara bra att gå till en klubb och bara känna av atmosfären. Bara för att man är på en klubb så betyder det inte att man måste interagera med andra, många väljer att bara titta på andra eller vara för sig själv. Vi började med att träffa singelkillar innan vi tog steget till par.”

Hur är standarden på swingers rent allmänt? Utseendemässigt alltså? När jag har sett ”reportage” på program som t.ex. ”Fråga Olle” eller liknande program så har jag fått intrycket att det verkligen är fula och/eller överviktiga människor som är överrepresenterade i såna sammanhang. Stämmer det med din bild?

Svaret:
”Stämmer inte alls. Finns alla typer men man bör tänka på att det är väldigt få som vill skylta med att man är swinger, älskar GB och liknade så det blir nästa alltid en skev bild i media.”

Använder du kondom när du swingar?

Svaret:
”Gjorde inte alltid det som singel men nu som gift gör vi alltid det. Var självklart väldigt dumt att inte använda kondom men när jag som singel träffade par eller var med på GB eller film var det rätt ofta ett önskemål att det skulle vara utan kondom, vilket jag dumt nog gick med på då jag har en kink för sp*rmalekar och många män speciellt i k*kkoldliknande situationer vill kn*lla nysprutad f*tta eller att frun kommer hem med sp*rma i sig. Har också vart med om bareback g*ngbang på klubbar, privat och under filminspelningar. Något jag går igång på men som inte är helt smart.”

Jag skulle gärna vilja få smisk av mannen inför andra, finns det intresse av sånt på klubbar?

Svaret:
”Ja, sånt brukar uppskattas. Någon som står vid korset lockar alltid lite publik.”

Har kvinnorna stay-ups och högklackat på sig? Eller hur ser klädsel ut?

Svaret:
”Många har stayups och högklackat men inte alla. Dock har de flesta kvinnor nån form av sexiga underkläder på sig. Vi var på klubb i helgen med temat just Heels & Stockings.”

Swinger har alltid väckt stor nyfikenhet hos både män och kvinnor. Är det kanske något som du skulle vilja prova? Glöm då inte att dela artikeln med din partner!